Over ons

Vitimo is een flexibele organisatie die pragmatische oplossingen aanbied met uw werknemers als uitgangspunt en die ook nog eens haalbaar zijn binnen de gestelde eisen. Wij werken met passie en veel plezier aan het optimaliseren en verbeteren van uw ICT werkomgeving!

Tegenwoordig kan elke MKB organisatie werken als een Enterprise met dezelfde middelen tegen héle lage prijzen!​

Wij geloven in de kennis, creativiteit en kunde van de individuele mens! Je ziet dat organisaties zoeken naar mogelijkheden om ‘het individu’ beter te laten functioneren binnen de organisatie. Een van de grootste uitdagingen is het omgaan met vrijheid, rechten en plichten maar ook collegialiteit, kennisdeling en verantwoordelijkheid, dit zijn allemaal voorwaarden waar wij rekening mee houden bij implementaties!

Onze passie is het doorzien van de werkprocessen en de mensen achter deze processen. En natuurlijk de achterliggende informatie stromen! Door de mensen centraal te stellen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van hun werkzaamheden worden onze voorstellen gedragen met als resultaat dat de projecten met succes afgesloten worden!!

Wij bieden hulpmiddelen en tools om uw organisatie te helpen zoeken naar de optimale oplossing!

Bedrijfshistorie

Vitimo BV is in 2005 opgericht om verander processen te begeleiden bij organisaties. Vanaf 2010 groeide we uit naar een aanbieder van Cloud oplossingen van Microsoft. Het flexibel werken ondersteunen zonder de menselijke kant, communicatie en controle te verliezen. Vanaf 2022 ben ik (Kees Fransen) als eenmansbedrijf doorgegaan als Vitimo.

Dit doe ik met ontzettend veel plezier én passie!!

Note:
Vitimo handelt onder de namen Vitimo Consultancy, Vitimo365 en BYOBI.

Vitimo365-Logo-compleet - small-

%d bloggers liken dit: