Office365 informatie

Vitimo heeft een standaard Office365 inrichting ontwikkeld voor kleine organisaties, vanaf 1 tot 50 personen! Met een modulaire opzet waarbij de volgende modules gebruikt kunnen worden:

  • Veilige bestanden opslag in de Cloud;
  • Email met eigen domeinnaam;
  • Website die eenvoudig te onderhouden is;
  • Digitaal samenwerking met collega’s en derden;
  • Projectenlijst en Klantenlijst;
  • Urenregistratie systeem;
  • Facturatiesysteem;
  • Etc.

Voor een paar euro per maand een volledig ingericht kantoor!

Voordelen van Office365

Ideaal voor Zelfstandige Professionals en het Midden en Klein Bedrijf! Alles geregeld, geen gedoe meer met backups of verkeerde versies van documenten!

Efficiënt, kostenbesparend en productie verhogend!

Het maken van een afspraak of het organiseren van projecten is eenvoudig en overzichtelijk. Met Office365 wordt alle informatie centraal opgeslagen. Gewijzigde en toegevoegde afspraken en documenten worden automatisch beschikbaar op ieders PC, laptop, smart-telefoon of tablet, wat productie verhogend werkt.
Microsoft Office 365 is een kant en klare oplossing waardoor er geen extra kosten bijkomen, zoals bijvoorbeeld onderhoud.

Werken waar je wilt, met of zonder Internet!

Office365 is een oplossing waarbij alle data op goed beveiligde servers in datacenters staat. Deze data is overal beschikbaar. Offline werken zonder problemen, als u weer een internetverbinding heeft wordt de data automatisch gesynchroniseerd.

Beveiligde toegang tot je gegevens!

Er zijn maar weinig organisaties die een aparte beveiligingsafdeling kunnen veroorloven, waar specialisten continue bezig zijn met de beveiliging van de gegevens. De beste beveiliging specialisten van Microsoft zijn continue bezig met de beveiliging van uw documenten.

Platform en systeem onafhankelijk!

Office 365 werkt moeiteloos samen met Microsoft, Android en Apple apparaten. Microsoft Office365 is een platform die verschillende systemen volledig ondersteunt door middel van het gebruik van Microsoft Web Apps Word, Excel en PowerPoint.
apple-microsoft-android

Werkt vlekkeloos samen met lokale systemen!

Office 365 werkt goed samen met lokale systemen. Zolang er een verbinding is kunnen uw lokale systemen gewoon samenwerken met de data die opgeslagen is in de beveiligde datacenters van Microsoft!

%d bloggers liken dit: