Producten Vitimo

Wij zijn gespecialiseerd in het functioneel inrichten van een digitale kantoor omgeving afgestemd op uw organisatie. Met cloud computing verhoogt u de productiviteit en bespaart u o.a. in uw licentie en onderhoudskosten! Géén zorgen om backups of verloren documenten! Wij kunnen tevens volledig (of indien gewenst deels)  het onderhoud en beheer van uw ICT omgeving beheren.

Met de kennis die we hebben met Power Apps én Power Automate (Microsoft Flow) kunnen we onze klanten optimaal bedienen bij het verbeteren van de interne business processen. Wij hebben diverse projecten naar klant tevredenheid uitgevoerd.

Office365 SharePoint inrichting

Het leukste implementatie deel van een Office365 project is SharePoint. Hiermee zijn mooie resultaten te behalen! Er zijn verschillende mogelijkheden, wij helpen als adviseur, om het project SharePoint tot een succes te maken. Meer informatie Office365.

Office365_dz

CRM Dynamics Online inrichting

Implementeren en inrichten van CRM Online voeren wij uit binnen het MKB met een vast stramien en stappenplan. Een pragmatische aanpak waarbij stap voor stap CRM wordt ingevoerd. Duidelijk en vaste afspraken waarbij geen verassingen achteraf ontstaan.

Websites

Het maken van eenvoudig onderhoudbare én betaalbare websites voor het MKB.

WebSites

Power Apps en Power Automate

Vitimo heeft bijzonder veel ervaring opgedaan met Power Apps in combinatie met Power Flow. We hebben diverse applicaties gemaakt om productie processen te vereenvoudigen! Enkele producten zijn : Project administratie, Uren registratie, Facturatie systemen (op maat), Document management waar documenten met een bepaalde houdbaarheidsdatum of een bepaalde controleerbaar proces gemanaged worden, Denk hierbij aan zogenaamde Wet Keten Aansprakelijkheid.

Vitimo CRM applicatie – Efficiënter met een Digitaal Kantoor

HRM Document beheer systeem – Efficiënter met een Digitaal Kantoor (vitimo.nl)

CRM-systeem met Power Apps en Power Action – Efficiënter met een Digitaal Kantoor (vitimo.nl)

Project Administratie en Planning

Vitimo heeft ervaring met het maken van een mooie projectadministratie en planning tool voor onze klanten. Meer informatie hier.

ICT Management

Vitimo helpt met het opzetten en reorganiseren van ICT afdelingen. Afstemmen van de behoefte van de organisatie en het aanbod van de ICT middelen. Inrichting van de ICT afhankelijk van de organisatie behoefte en cultuur!

%d bloggers liken dit: