Urenregistratie met Power Apps 

Met het Urenregistratie systeem kan eenvoudig de gewerkte uren bijgehouden en gerapporteerd worden. Het systeem is gebaseerd op Power Apps, een platform dat men in staat stelt om gemakkelijk apps te bouwen en te gebruiken.     

Met dit systeem kan je snel en eenvoudig uren registreren door gebruik te maken van o.a. agenda en taak items. Er hoeft dus niet handmatig uren ingevuld te worden, maar ze worden automatisch overgenomen uit Outlook. Zo wordt tijd bespaard én worden fouten voorkomen.  

Op deze manier wordt de tijd efficiënt ingedeeld en kunnen alle uren verantwoord worden. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om uw uren te exporteren naar door ons ontwikkelde Factureersysteem, Projectmanagementsysteem of Excel voor verdere analyse.  

Bij Vitimo Consultancy kun je terecht voor allerlei Power Apps oplossingen. Of je nu een app nodig hebt voor je bedrijf of je klanten, wij maken het voor je op maat. We gebruiken de nieuwste technologie van Microsoft om jouw wensen te realiseren. En we leren je ook hoe je zelf Power Apps kunt gebruiken en toepassen in je organisatie. Zo ben je altijd up-to-date en flexibel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: