Applicaties met Power Apps en Power Action

De Microsoft Power tools worden steeds intelligenter en slimmer en makkelijker in gebruik. Wij zijn al een paar jaar bezig met de Power Tools van Microsoft, we begonnen met Power BI om vervolgens veel processen bij klanten te verbeteren met Power BI en Microsoft Flow (tegenwoordig Power Action). Het laatste jaar ook leuke apps gemaakt voor onze klanten in Power Apps. Deze laatste is behoorlijk gegroeid en bied bijzonder veel mogelijkheden! Ook in combinatie met Dynamics en de Common Data Service.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

De laatst applicatie die we gemaakt hebben is een CRM-systeem voor een klein bedrijf waar alle contacten, leveranciers, klanten, projecten (met offertes, pakbonnen en facturen) worden beheerd. Kortom je kan eenvoudige applicaties maken maar ook behoorlijk complexe.

Power Apps is een laagdrempelig ontwikkelomgeving waar behoorlijk snel leuke apps gemaakt kunnen worden! Leuke apps die het werkproces kunnen versimpelen! Denk aan b.v. eenvoudige urenregistratie, projectadministratie, facturering, etc…

Als uw organisatie zelf begint met Power Tools van Microsoft, begin dan met eenvoudige applicaties.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Het is ook mogelijk om de gemaakte apps in Teams te laten terugkomen, vooral handig voor bijvoorbeeld projectlijsten of om je uren te registreren terwijl je net een Teams vergadering hebt gehad.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Is dit iets wat binnen uw organisatie speelt? Vitimo BV kan u helpen de eerste stappen te nemen en ondersteuning bieden bij het maken van uw applicaties. Meer informatie www.vitimo.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: