Heel handige tips Outlook 2016

Als gepassioneerd gebruiker van Outlook2016 dacht ik dat ik wel alle tips en tricks van Outlook 2016 onder de knie had, maar na het zien van deze Engelstalige video van Sele Training zag ik toch een paar handige acties. Bijvoorbeeld de Ctrl-K bij het zoeken naar email adressen 🤓.

Content:

1. Drag and Drop to Calendar 2. AutoCorrect Shortcuts 3. Quick Access Toolbar 4. AutoComplete Ctrl-K 5. Calendar Work Hours 6. Voting Buttons 7. Blind Carbon Copy 8. Change Reply Address 9. Clear Add-ins 10. Mailbox Cleanup 11. Change View Settings 12. Developer Tab 13. Search Folders 14. Signatures 15. Mark Junk Mail 16. Insert Calendar 17. Offline Mode 18. Insert Pictures Inline 19. Delay Delivery 20. Compact Data Files

Advanced tips Outlook 2016

Hieronder de advanced Outlook 2016 Engelstalige video 😃.

Content:

1. Shared Calendars 2. Quick Steps 3. Drag Appointments 4. Ctrl-G Go to Date 5. Archiving 6. Email Templates 7. Theme and Background 8. Auto Replies 9. Email Permissions 10. Download Addresses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: