OneNote bijzonder ondergewaardeerd

OneNote is een van die programma’s die bijzonder ondergewaardeerd wordt. Dit komt waarschijnlijk omdat het een bijzonder open programma is, bij het voor het eerst openen van OneNote ben je een beetje onzeker wat het allemaal kan.

Zelf gebruik ik OneNote heel veel, bijna alle informatie die ik bewerk gaat door OneNote heen. Ik gebruik OneNote per project, per topic en zelfs privé om al mijn scuba diving zaken te beheren. Hieronder een kort filmpje van Doug from Office 😉

Als je vragen heb over het gebruik van OneNote ben ik graag bereid om deze te beantwoorden en zal ik contact opnemen. Ga naar https://vitimo.nl/contact/ en vul uw vraag in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: