Microsoft Flow

Microsoft Flow is nog redelijk nieuw, veel bedrijven zijn al aan het experimenteren én implementeren van Microsofts nieuwe proces automatiseerder. Er zijn vele connectors met verschillende applicaties en niet alleen die van Microsoft maar ook van derde partijen.

Vitimo BV heeft ervaring met Flow door het volledig automatiseren van business processen als inkomende facturen verwerken, inkomende vragen voor support te automatiseren en social media connecties/waarschuwingen… dit zijn een aantal van de projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: