Business proces automatisering met Dynamics

Wij hebben weer een mooi project mogen uitvoeren. Het doel van dit project was het automatiseren van het businessproces met behulp van Microsoft Dynamics 365 en Office365 (inclusief de migratie van gegevens).

Allereerst hebben we gekeken naar de huidige organisatie en haar processen. Aan de hand van deze analyse hebben we veel stappen kunnen automatiseren. En misschien wel belangrijker, we hebben alle data gecentraliseerd in de Cloud; voor iedereen en overal beschikbaar op alle soorten devices die door de organisatie gebruikt worden en op de markt beschikbaar zijn.

Binnen dit project hebben we ook Office365 samen laten werken met Dynamics 365, dit betekent dat alle documenten en informatie zijn geïntegreerd in het Microsoft Cloud platform. Je kan binnen dezelfde omgeving gebruik maken van je e-mail, contactpersonen en agenda. Door deze makkelijke samenwerking van applicaties lijkt het alsof je vanuit één applicatie werkt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: