Uitbreiding van HRM Documentmanagement systeem

Vitimo heeft zijn HRM documentmanagement beheersysteem verder uitgebreid met ‘On-boarding’ functionaliteit.

Naast de functionaliteit zoals automatisch verplichte documenten toe te kennen aan medewerkers (in te stellen per contract type) en het aanmaken van diverse documentkaarten is dit handige en behulpzame functionaliteit voor de HRM afdeling.

Met een overzichtelijk scherm is nu met één oogopslag de status van alle on-boarding medewerkers waardoor het gehele proces beter onder controle is.

Door het simpel afvinken van de verschillende voorwaarden (eventueel geautomatiseerd door Power Apps of Power Automate van Microsoft) komt een on-boarder beschikbaar om ingezet te gaan worden in het bedrijfsproces. Parameters voor deze voorwaarden zijn proces afhankelijk in te richten.

Het HRM systeem heeft hierdoor mooie functionaliteit erbij gekregen wat goed samenwerkt met het nieuwe kandidaten systeem. Hierbij worden eventuele nieuwe kandidaten geregistreerd die in aanmerking komen voor een bepaalde functie. Eventueel gebruikmakend van wervingscampagnes.

Vitimo HRM Documentmanagement systeem is hiermee een uitgebreid hulpmiddel voor de HRM afdeling. Niet alleen beheren van alle belangrijke documenten maar ook ter ondersteuning bij het rekruteren van medewerkers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: